Contacta con nosotros: +34 900.11.02.06 o info@redpiso.es

Venta de pisos en Barcelona. Redpiso Catalá

T´agradaria vendre el teu pis al màxim preu possible sense preocupar-te de res?

A Redpiso t´ho posem fàcil. I si no logrem vendre la teva casa no t´hi cobrem res!

 

Et trobem comprador en temps rècord per a que venguis ràpidament

 

Negociem per tu per a que treguis el major preu de venta possible

 

Posem a la teva disposició el nostre coneixement sobre el barri

 

Estaràs legalment protegit/a durant tota la transacció

Omple el formulari i valorem el teu pis GRATIS

  He llegit i accepto la Política de protecció de dades

  Un cop omplert el formulari ens posarem en contacte amb tu en menys de 24 hores

  COM FUNCIONA?

  Venem el teu pis en tres senzills passos

  icon box image

  OMPLES LES TEVES DADES I ENS POSEM EN CONTACTE

  Omple el formulari anterior amb el teu telèfon/mail i en menys de 24 hores ens posarem en contacte amb tu per concertar una visita al pis que vols vendre.

  icon box image

  VISITEM EL TEU PIS I EL VALOREM GRATUÏTAMENT

  Un dels nostres experts visitarà el teu pis i el valorarà de forma gratuïta per tal que sàpigues la quantitat màxima que pots aconseguir amb la venda.

  icon box image

  TROBEM COMPRADOR PER AL TEU PIS

  Ens encarregarem de trobar un comprador el més ràpid possible i negociarem el preu per tal que aconsegueixis el benefici que mereixes.

  ALLÒ QUE DIUEN ELS NOSTRES CLIENTS

  Matias Milinchuk

  «Agraeixo haver escollit a REDPISO Sant Antoni per la gestió encomenada de vendre la meva casa, agraeixo haver escollit a una empresa seriosa, més encara, quan jo resideixo a l’exterior. Desafiament important, confiança constant»

  Ezequiel Pablo Robledo

  «Excel·lents serveis al client, gent molt útil. També van classificar totes les meves preguntes, i després quan vaig demanar un valor el van fer en 24 hores. Estic molt agraït amb ells«

  Amparo Concejero

  «Genial servei, son molt professionals!»»

  VOLS SABER QUANT VAL EL TEU PIS?

  Realitzem una valoració de forma completament gratuïta perquè descobreixis el màxim que podràs aconseguir al vendre’l.

  SOL·LICITAR VALORACIÓ DEL MEU PIS GRATUÏTAMENT

  L'AJUT QUE NECESSITES PER VENDRE EL TEU PIS A BARCELONA

  A Redpiso sabem que cada cas és un cas particular. Per més que ens trobem a Barcelona, sabem que vendre un pis a Sant Antoni requereix un coneixement completament diferent del necessari per vendre a qualsevol altre barri. És per això que disposem d’un equip expert, coneixedor del barri i de cadascun dels seus racons.

  Entre d’altres coses, això ens permet ajudar-te a aconseguir el preu màxim que mereixes pel teu habitatge. Perquè per més cases a la venda que hi pugui haver, no hauries de conformar-te amb un preu baix. I nosaltres ens assegurarem d’això.

  Per tal d’aconseguir-ho ens encarregarem que el teu habitatge destaqui i que puguis trobar un comprador el més aviat possible. Publicarem el teu pis en els nostres portals de confiança i crearem un perfil amb fotos 360º, fent que el teu pis destaqui.

  Per tal d’aconseguir-ho ens encarregarem que el teu habitatge destaqui i que puguis trobar un comprador el més aviat possible. Publicarem el teu pis en els nostres portals de confiança i crearem un perfil amb fotos 360º, fent que el teu pis destaqui.

  PER QUÈ HAURIES D’ESCOLLIR L’OFICINA DE REDPISO A SANT ANTONI?

  Hem arribat a Barcelona per brindar la mateixa serietat i professionalitat que ens ha permès ajudar a clients a tota Espanya. I ara volem ajudar-te a vendre el teu pis de forma fàcil i segura

  icon box image

  PROXIMITAT

  Ens adaptem a les teves necessitats. Coneixem a la perfecció el barri de Sant Antoni i en som part d’aquest. Comptem amb un equip totalment integrat al ritme del barri, la seva gent i comerços. És per això que disposem de coneixement real del valor dels habitatges per poder guiar-te i ajudar-te a aconseguir el major preu possible.

  icon box image

  EFICIÈNCIA

  Perquè defensar els teus interessos és la nostra prioritat. I com sabem que valores la seguretat però alhora vols aconseguir el millor resultat un cop feta la transacció, comptem amb tecnologia innovadora i un equip completament qualificat. Això més un ampli coneixement del mercat farà que gaudeixis d’un procés totalment senzill i fàcil.

  icon box image

  VALORS

  Però de res serviria aconseguir-te el millor comprador si no et sents segur/a al nostre costat. És per això que posarem a la teva disposició la serietat i prestigi de la nostra marca, gestionant tots i cadascun dels passos amb total transparència amb tu. El nostre equip estarà a la teva disposició per guiar-te i resoldre qualsevol dubte.

  icon box image

  VISIBILITAT

  Perquè amb tot el soroll publicitari actual, que el teu pis aconsegueixi visibilitat és essencial per trobar comprador. És per això que et garantim un nivell de difusió i abast màxim gràcies al nostre lideratge en la inversió publicitària dels nostres immobles. Amb nosaltres, el teu pis serà trobat per un munt de compradors potencials, factor que et permetrà aconseguir un major preu de venda.

   POSA’T EN CONTACTE PER VENDRE PIS A SANT ANTONI

  Comunicat amb nosaltres a través de qualsevol de les nostres vies per vendre o comprar el teu pis; o si necessites assessorament immobiliari. Estarem encantats de respondre’t en la major brevetat.

  Més d’ una dècada liderant el sector immobiliari

  Posem la nostra experiència a la seva disposició en la venda de pisos.

  L’any 2006 i davant un panorama poc encoratjador neix el GRUPO REDPISO, amb una idea molt clara i sota el sistema de franquícia, per tal d’arribar a convertir-se en un Grup Empresarial Líder al sector de la intermediació financera i immobiliària. La finalitat del projecte era desenvolupar-nos professionalment en el sector i garantir un futur estable a totes les persones que formen part d’aquest.

  L’any 2007, va iniciar el seu camí el Grupo REDPISO amb 21 oficines i avui dia, el GRUPO REDPISO compta amb, aproximadament, 235 oficines obertes per tot el panorama nacional i està consolidat com a líder en el sector. A més, és utilitzat com a exemple per experts en el sector immobiliari i financer pel seu creixement, malgrat els seus moments adversos dels darrers anys, i gràcies a l’adaptació al canvi i a l’esforç i capacitat de treball dels components del grup. Amb el mateix esperit hem arribat a Barcelona i ens adaptem al seu ritme per ser l’agència de confiança a l’hora de vendre pis a Sant Antoni.

  GAUDEIX D’UN ESPAI CREAT ESPECIALMENT PER A TU!

  POSA’T EN CONTACTE PER VENDRE PIS A SANT ANTONI

  Comunicat amb nosaltres a través de qualsevol de les nostres vies per vendre o comprar el teu pis o si necessites assessorament immobiliari. Estarem encantats de respondre’t en la major brevetat.

  POSA’T EN CONTACTE

  VEN EL TEU PIS A BARCELONA AVUI!

  VULL VENDRE EL MEU PIS